SLAO LASCIVNE PORUKE TUĐOJ SUPRUZI: Otkriveno zašto je došlo do pucnjave u autoperionici u Zemunu

S. J. M.

12. 09. 2023. u 21:17

DUŠAN R. koji je u nedelju pucao u autoperionici u Zemunu prema drugu i komšiju N. P, uhapšen je i saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

СЛАО ЛАСЦИВНЕ ПОРУКЕ ТУЂОЈ СУПРУЗИ: Откривено зашто је дошло до пуцњаве у аутоперионици у Земуну

Foto: J. Lemajić

Kako nezvanično saznajemo on je kazao da je N. P. poslao njegovoj ženi lascivne poruke, koje je slao svim ženama njihovih drugova, pa se iznervirao, uzeo pištolj i otišao kod njega u autoperionicu.

Kako se sumnja Dušan R. je odmah po dolasku repetirao pištolj i krenuo ka N. P, koji je tad uzeo kuhinjski nož, pa i on krenuo ka njemu. Dušan je tada ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, ali ga nije pogodio. N. P. je zamnahnuo nožem i posekao Dušana po levoj nadlaktici, koji je povlačeći se ipalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, ali ga nisu pogodili, a zatim se udaljio.

U auto-perionici sve vreme bio prisutan i jedan svedok, koji se sakrio iza svog automobila, kako bi se zaštitio od metaka.

Dušan R. je saslušan danas u Višem tužilaštvu i izneo je odbranu. On se tereti za nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti. Posle saslušanja tužilaštvo je predložilo Višem sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)