UHAPŠENA POLICAJKA U BEOGRADU: Policija traga za njenim suprugom - u akciji "pao" i diler

Novosti online

08. 08. 2023. u 09:01

BEOGRADSKA policija uhapsila je Ivana P. (31) i Ivanu Đ. (27), inače zaposlenu u policiji, zbog sumnje da su dilovali marihuanu i amfetamine, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom. M. (36), koji je izbegao hapšenje, raspisana poternica.

УХАПШЕНА ПОЛИЦАЈКА У БЕОГРАДУ: Полиција трага за њеним супругом - у акцији пао и дилер

Foto: Pink TV printskrin

Kako se saznaje od izvora u policiji, u ponedeljak po podne inspektori kriminalističke policije i interventna patrola su na Zvezdari zaustavili BMV, beogradskih registracija, kojim je upravljao Ivan P. (31).

- U Ulici Živka Davidovića zaustavljeno je i pregledano je vozilo kojim je upravljao Ivan P. i pronađena je veća kesa sa marihuanom, kao i jedna manja kesa sa belom praškastom materijom, najverovatnije amfetaminom, kao i 80.000 dinara i 170 evra - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

-Privedeni je u razgovoru sa operativcima rekao gde je nabavljao drogu i patrola je odmah upućena u Mirijevsku ulicu u Grockoj gde je u stanu zatečena Ivana Đ. (27), koja je zaposlena u Policijskoj stanici Palilula, na izdavanju dokumenata. Pregledom stana u kome ona živi sa Markom M. pronađene su tri kese sa marihuanom. U jednoj od kesa bilo je 12 paketića spremljenih za prodaju, a u frižideru je pronađeno i više manjih paketa amfetamina, dok je u ormanu pronađeno 60 evra i 22.000 dinara.   

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu, koje je odredilo zadržavanje do 48 sati za Ivana P. i Ivanu Đ. koji će sutra biti privedeni na saslušanje kod tužioca, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom M. raspisana poternica. 

(Informer)

BONUS VIDEO: DRAGANA ZAPALILA SVEĆU NA MESTU GDE JE POGINUO NjEN SUPRUG: Teško je, ostala sam sama sa detetom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)