GOVORIO IM "NEKA MOJE TELO BUDE MOST": Terao ljude da žmure i leže - ovako je nadrilekar iz Medveđe varao

I. M.

14. 07. 2023. u 18:13

Nekoliko dana nakon što je stigao u rodnu Medveđu policija je uhapsila Mališu Simića (46) jer je navodno protokom energije u grupnoj terapiji lečio ljude koji su mu ukazivali poverenje. Nadajući se da će im pomoći oni su dolazili ovom čoveku, osumnjičenom za nadrilekarstvo, koji se poziva na snagu energije i vere.

ГОВОРИО ИМ НЕКА МОЈЕ ТЕЛО БУДЕ МОСТ: Терао људе да жмуре и леже - овако је надрилекар из Медвеђе варао

foto: Fejsbuk printskrin

Prema Simićevim objavama na društvenim mrežama on se u Francuskoj, gde živi, ali i drugim zemljama zapadne Evrope ovim „poslom“ bavio bar nekoliko godina.

Međutim, u rodnoj Medveđi navodno nije uspeo da pridobije poverenje iako ga meštani opisuju kao „slatkorečivog i veoma manipulativnog“.

- Neka moje telo bude most. Neka energija prođe preko mene. Neka energija uđe u vaše telo, dušu i srce i očisti svo zlo...- samo su neke od reči koje Simić izgovara tokom grupne seanse uživo prenošene putem „Fejsbuka“.

Na snimku ljude koji žmure spušta na zemlju i ostavlja ih da leže, a posle izvesnog vremena ih „budi“...Žena koja nije mogla da hoda bez štapa pruža svoje samostalne korake, a Simić i čovek koji ga snima iniciraju aplauz okupljenih...

- Neki me vole, a neki ne. Bog postoji. Bog je u vama. Bog će da vam pomogne. Ja sam samo provodnik – poručio je Simić svojim „klijentima“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)