MRTVA ŽENA IZVUČENA IZ LIMA: Ronioci tražili nestalu Ilinku iz Priboja, pa pronašli telo

A. ROVČANIN

17. 01. 2023. u 18:04

ŽENSKO telo izvučeno je danas iz Lima na potezu kod Mrsova, nizvodno od Rudog, na teritoriji Bosne i Hercegovine, prenosi prijepoljski portal “PP Media“.

МРТВА ЖЕНА ИЗВУЧЕНА ИЗ ЛИМА: Рониоци тражили несталу Илинку из Прибоја, па пронашли тело

Foto: Z. Jovanović

Prema nezvaničnim informacijama ovog medija telo su pronašli ronioci iz Rudog, tokom potrage za nestalom Ilinkom Dujović iz Priboja.

Na licu mesta nalazi se policija, a čeka se dolazak tužioca nakon čega bi trebalo da usledi identifikacija.

Podsetimo, nestanak Ilinke Dujović (28) iz Priboj je prijavio njen otac Dali bor pre gotovo 40 dana. Tražeći će, on je podigao je na noge gotovo čitav Priboj. Pored njenog oca i bliže rodbine, u pretragu Lima i priobalja reke uključili su se policija, vatrogasci, Sektor za vanredne situacije, članovi rafting kluba, ali i komšije iz Bosne i Hercegovine.

Njen otac Dalibor sve vreme nije gubio nadu da će pronaći ćerku živu. Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra kraj obale Lima, na stazi šetališta u Starom Priboju.

- Dok sam živ, ja ću da je tražim. Nije mi teško, samo da je nađem - govorio je Dalibor, koji je junački svakodnevno obilazio obalu Lima uzduž i popreko.

Početkom ove sedmice krenula je velika akcija pripadnika policije, timova za spasavanje na vodi, Sektora za vanredne situacije, MUP Srbije. Stigli su i ronioci, a u delu reke preko granice, angažovane su i posebne jedinice iz Bosne i Hercegovine. U potragu su se uključila i lovačka udruženja, planinari i rafteri.

Ilinka Dujović je na Palama studirala sociologiju i samo diplomski ispit delio ju je od završetka školovanja. Zbog pandemije virusa korona vratila se u Priboj i nije završila fakultet. Prvi put nestala je 30. septembra kada se nije vratila iz šetnje. Naredni dan je uz pomoć mnogih Pribojaca pronađena na brdu Bić, pod dejstvom tableta i sa ujedima životinja po ruci. Nakon toga lečila se u zdravstvenim ustanovama u Priboju, Kragujevcu i Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)