JULIJI I BRAT STRADAO NA ISTOM MESTU: Vozač je udario kolima, pa pobegao - za sobom ostavila dvoje dece

Игор Митић
Igor Mitić

08. 11. 2022. u 15:11

DVE godine pre nego što je rođena, Juliji D. (40) iz leskovačkog sela Palojce, koja je u nedelju pronađena mrtva kraj starog auto-puta između Grdelice i Predejana, na skoro istom mestu poginuo je brat.

ЈУЛИЈИ И БРАТ СТРАДАО НА ИСТОМ МЕСТУ: Возач је ударио колима, па побегао - за собом оставила двоје деце

foto: I.Mitić

Meštani Palojca su šokirani sudbinom oca koji je na sličan način ostao bez dvoje dece i ističu da je Julijina smrt u njemu probudila i nikada nezalečene rane i bol za izgubljenim sinom.

Policija je intenzivnim radom pronašla i uhapsila I. M. (45) iz Vladičinog Hana zbog postojanja osnova sumnje da je putničkim automobilom udario Juliju D. i pobegao sa lica mesta.

Kako je zvanično saopšteno, on se tereti da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi.

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Telo nastradale žene navodno su primetili prolaznici u nedelju, u kasnim popodnevnim satima i slučaj prijavili policiji. Iako na Julijinom telu nije bilo povreda koje bi sa sigurnošću odmah ukazivale na to da je stradala u saobraćajnoj nesreći, istraga je vođena u tom pravcu što je u međuvremenu potvrđeno i obdukcionim nalazom.

Policijski službenici su intenzivnim radom, ubrzo nakon uviđaja, pronašli automobil kojim je, kako se sumnja, I. M. udario nesrećnu ženu. Prema nezvaničnim saznanjima iz izvora bliskih istrazi, sa vozila su uzeti određeni tragovi i poslati na analizu kako bi se utvrdilo da se poklapaju sa Julinijom DNK.

Ti rezultati se tek očekuju, a od njih će zavisiti dalje odluke nadležnog tužilaštva i tok krivično-pravnog postupka protiv osumnjičenog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana