AKCIJA POLICIJE U LAZAREVCU: Uhapšene dve osobe, pronađen kokain i marihuana (FOTO)

J. D. LJ.

12. 08. 2022. u 13:26

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe za koje se sumnja da su na teritoriji Lazarevca vršile uličnu prodaju opojnih droga.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ЛАЗАРЕВЦУ: Ухапшене две особе, пронађен кокаин и марихуана (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pretresom kuće u Lazarevcu u kojoj osumnjičeni S. Đ. (1986) i M. A. (1994) žive, pronađeno je više kesa sa kokainom ukupne težine 145 grama, a u zasadu u neposrednoj blizini kuće 26 biljaka marihuane u sirovom stanju težine više od 2,5 kilograma, kao i oko 685 grama u suvom stanju.

U kući su pronađene i tri elektronske vagice sa tragovima marihuane i kokaina, presa, aparat za vakumiranje, pvc kese i novac.

Pregledom automobila u dvorištu koji koristi S. Đ. i ličnim pregledom M. A. policija je pronašla manju količinu kokaina.

Osumnjičenima je, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su S.Đ. (36) i M.A. (28) koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje.

Na saslušanju su S.Đ. i M.A. izneli svoju odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

KAKO OTKRITI PREVARU? Svaki deveti polovnjak u Srbiji ima VRAĆENU KILOMETRAŽU - na šta morate obratiti pažnju pri kupovini