AKCIJA POLICIJE U LAZAREVCU: Uhapšene dve osobe, pronađen kokain i marihuana (FOTO)

J. D. Lj.

12. 08. 2022. u 13:26

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe za koje se sumnja da su na teritoriji Lazarevca vršile uličnu prodaju opojnih droga.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ У ЛАЗАРЕВЦУ: Ухапшене две особе, пронађен кокаин и марихуана (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pretresom kuće u Lazarevcu u kojoj osumnjičeni S. Đ. (1986) i M. A. (1994) žive, pronađeno je više kesa sa kokainom ukupne težine 145 grama, a u zasadu u neposrednoj blizini kuće 26 biljaka marihuane u sirovom stanju težine više od 2,5 kilograma, kao i oko 685 grama u suvom stanju.

U kući su pronađene i tri elektronske vagice sa tragovima marihuane i kokaina, presa, aparat za vakumiranje, pvc kese i novac.

Pregledom automobila u dvorištu koji koristi S. Đ. i ličnim pregledom M. A. policija je pronašla manju količinu kokaina.

Osumnjičenima je, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su S.Đ. (36) i M.A. (28) koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje.

Na saslušanju su S.Đ. i M.A. izneli svoju odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga