UTVRĐEN IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE UPUĆIVAO PRETEĆE PORUKE JOVANI JEREMIĆ: Osumnjičenom za sada određeno zadržavanje od 48 sati

E.N.

05. 08. 2022. u 19:35

PO nalogu prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu brzom akcijom policije ukp 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

УТВРЂЕН ИДЕНТИТЕТ МУШКАРЦА КОЈИ ЈЕ УПУЋИВАО ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ ЈОВАНИ ЈЕРЕМИЋ: Осумњиченом за сада одређено задржавање од 48 сати

Foto: TV Pink printskrin

Po nalogu prvog OJT u Beogradu brzom akcijom policije UKP 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

Nakon toga zamenik OJT koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48h zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 KZ.

U tom roku biće saslušan u Tužilastvu, a u zavisnosti od odbrane zamenik tužioca će proceniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor.

U daljem toku postupka Tužilastvo će ispitati oštećenu, uraditi veštačenje telefona i eventualno ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje...

Podsetimo, Jovana Jeremić, prijavila je da je dobila pretnje od nepoznatog muškarca, koji je uznemiravao putem telefona i upućivao monstruozne poruke.

Ona je ceo slučaj prijavila nadležnim organima.

BONUS VIDEO:

Prvi snimak pekare u Nišu na koju je bačena bomba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!