NIŠTA NIJE SLUTILO NA SAMOUBISTVO: Smrt Šapčanke u Bijeljini – policija nije sprovela nikakav postupak

V. M.

14. 06. 2022. u 19:08

OKRUŽNO javno tužilaštvo u Bijeljini naložilo je obdukciju tela Aleksandre P. (23) iz okoline Šapca, koja je pronađena mrtva u jednom motelu u Bijeljini, ali rezultati još nisu dostupni javnosti.

НИШТА НИЈЕ СЛУТИЛО НА САМОУБИСТВО: Смрт Шапчанке у Бијељини – полиција није спровела никакав поступак

Foto: Fejsbuk

Posle poziva policiji, koji je upućen 28. maja u 2.45, njeno telo pronađeno je obešeno u motelu "Milošević", u centru Bijeljine. Od tada do danas nema informacija da je neko uhapšen ili osumnjičen i da je, eventualno, inscenirao vešanje mlade Mačvanke, koja je u motelu bila s momkom, s kojim je, po rečima njenog oca Rajka, bila dugo u vezi. Na levu obalu Drine, njih dvoje su, kaže otac devojke, zajedno otišli da se malo provedu i da ništa nije slutilo na ovakav epilog.

U Policijskoj upravi Bijeljina, "Novostima" je rečeno da su njihovi službenici podneli izveštaj o događaju nadležnom tužilaštvu, gde navode da se zasad ne vodi nikakav postupak o ovom slučaju.

Hitna služba Doma zdravlja u Bijeljini mogla je samo da konstatuje smrt devojke, pa zasad ostaje misterija kako se i zbog čega dogodila tragedija.

- Ništa nije ukazivalo da bi mogla da digne ruku na sebe - rekao je Aleksandrin otac.

Njen mladić je ispričao da je, kada se probudio, video da je nema, a onda se šokirao kad ju je našao obešenu u kupatilu! Navodno, ništa te noći i prethodnih dana nije ukazivalo da je muče crne misli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna