U BOLONJI POHVATANI MAKROI IZ SRBIJE: Petočlana kriminalna grupa funkcionisala je kao prava firma, u gangu snaja i sinovi

V. N.

08. 05. 2022. u 09:22

KARABINIJERI su razbili lanac organizovane prostitucije u oblasti Bolonje i uhapsili pet osoba zbog sumnje da su primoravali devojke na prostituciju, a glavni makro, kako navodi italijanska policija je državljanin Srbije (44), koji je u "seks biznis" uveo i svoje sinove, ali i snaju.

У БОЛОЊИ ПОХВАТАНИ МАКРОИ ИЗ СРБИЈЕ: Петочлана криминална група функционисала је као права фирма, у гангу снаја и синови

Foto A. Stanković

Kako navodi portal "Bolonja tudej", u organizaciju prostitucije bio je uključen i jedan Italijan (70), a ova petočlana kriminalna grupa funkcionisala je kao prava firma, i to od aprila 2020. godine, pa sve do nedavnog hapšenja. Kako navode tamošnji istražitelji, Srbin, sinovi i njihovi saradnici zarađivali su i do 100.000 evra mesečno eksploatacijom više devojaka, državaljanki Rumunije i Kube.

- Vođa bande bio je državljanin Srbije (44), ali je u grupi bio i muškarac (70) poreklom iz Čezena. Ulogu računovođe i desne ruke vođe bile su poverene njegovim sinovima od 25 i 27 godina, a devojka jednog od njih (27), državljanka Poljske, osumnjičena je da im je za novac pružala logistiku. Njen konkretni zadatak bio je da prostitutku odvede do lokacije na kojoj bi je čekao klijent - navodi "Bolonja tudej".

- Svaka devojka donosila je oko 10.000 evra mesečno - piše italijanski "Čezena tudej" i dodaje da je vođa bande, Srbin (44) zadržan u klasičnom pritvoru, dok je ostalima određen kućni pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna