ŽENA MAKRO UHAPŠENA U UTJEHI: Ruska državljanka podvodila devojke, usluge naplaćivala do 200 evra

B. DABIĆ

14. 04. 2022. u 14:07

U PRIVATNOJ kući između Bara i Ulcinja ruska državljanka je podvodila devojke klijentima koji su plaćali seksualne usluge i do 200 evra.

ЖЕНА МАКРО УХАПШЕНА У УТЈЕХИ: Руска држављанка подводила девојке, услуге наплаћивала до 200 евра

Foto: B.D.

U policijskoj akciji „Babuška” uhapšena je S. B. (55), državljanka Rusije, osumnjičena da je u dužem vremenskom periodu vršila krivično delo trgovina ljudima. Žena–makro je navodno imala definisana pravila i način seksualne eksploatacije u delu definisanja radnog vremena, cene pružanja seksualnih usluga.

Osumnjičena je za prostituciju koristila posebno namenjene prostorije u sklopu svoje kuće u kojoj je i stanovala. U momentu pretresa kuće policija je zatekla dve devojke, državljanke Rusije.

- Službenici Uprave policije su juče u Baru, nakon višemesečnih aktivnosti koje su sprovođene u okviru akcije kodnog naziva „Babuška“, lišili slobode državljanku Rusije S. B. Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je prikupila dokaze koji ukazuju na sumnju da je S. B., zloupotrebljavajući odnos poverenja i zavisnosti, kao i korišćenjem teške materijalne situacije, seksualno eksploatisala više ruskih državljanki mlađe dobi - navodi se u saopštenju Uprave policije.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!