DROGU KUPIO OD MALOLETNIKA: Priveden osumnjičeni (26) koji se snabdevao narkoticima - ispred igraonice

E. H.

23. 03. 2022. u 07:45

BEOGRAĐANIN (26), uhapšen je juče zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, nakon što je u vozilu BMV, kojim je upravljao, policija pronašla paketić sa biljnom materijom, za koju se pretpostavlja da je marihuana.

ДРОГУ КУПИО ОД МАЛОЛЕТНИКА: Приведен осумњичени (26) који се снабдевао наркотицима - испред играонице

Foto ilustracija MUP

Pripadnici MUP ostali su zatečeni, pošto su došli do podataka da je drogu kupio u jednoj igraonici na Voždovcu i kada su, nakon pretresa objekta, kod jednog maloletnika (13), pronašli 37 paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana, ručno pravljenu cigaretu i 10.000 dinara. Po nalogu dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva, Odeljenja za maloletnike, policija će im dostaviti izveštaj.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da će policija uvek biti tu i učiniti sve da drogu skloni sa ulica, ali da u borbi protiv ovog zla moramo učestvovati svi, kompletno društvo, i maksimalno posvetiti pažnju našim najmlađima, kako ne bi postali žrtve narko-dilera.

Foto ilustracija AP

- Borba protiv narkotika je naš prioritet i uvek će biti, nikada nećemo stati ili posustati - rekao je Vulin.

- Hapsićemo ih svuda, a posebnu pažnju posvećujemo mestima gde borave naša deca. Nećemo dozvoliti da im naši mališani budu lak plen, da ubijaju i truju našu decu i uništavaju im budućnost, ali i da ih vrbuju i uvlače u kriminal.

Ministar je još jednom apelovao na roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece, da obrate pažnju na to sa kim se druže i gde se kreću i da ne dozvole da im ulica vaspitava decu. Ponovio je svoj stav da se zalaže da svakom narko-dileru, koji proda drogu maloletniku, treba suditi za pokušaj ubistva, jer svesno truje i ubija našu decu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)