NASILNIK PRIZNAO DELO: Saslušan muškarac osumnjičen da je pretukao taksistu kod Kalenić pijace

N. B.

14. 02. 2022. u 15:35

PRED Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan M. R. (20), osumnjičen da je u nedelju u blizini Kalenić pijace napao taksistu (61).

НАСИЛНИК ПРИЗНАО ДЕЛО: Саслушан мушкарац осумњичен да је претукао таксисту код Каленић пијаце

Foto N. Fifić

On je, kako je saopštilo tužilaštvo, priznao delo delo, navodeći da je to učinio jer je taksista odbio da ga vozi.

Naveo je da mu je žao zbog svega i da je bio u alkoholisanom stanju, a utvrđeno je da je imao oko dva promila alkohola u krvi. Imajući u vidu da nisu postojali zakonski osnovi za predlaganje pritvora, doneto je rešenje o ukidanju zadržavanja.

- U daljem toku postupka tužilaštvo će narediti da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, biće ispitani oštećeni i svedoci, a preduzeće se i druge dokazne radnje potrebne za donošenje odluke - saopštilo je Tužilaštvo.

Mladiću se na teret stavlja nasilničko ponašanje. Prema navodima krivične prijave, on je ušao u taksi, a kada mu je taksista rekao da već ima naručenu vožnju i da mora da napusti vozilo, osumnjičeni je to odbio da učini, zbog čega je taksista ugasio vozilo i izašao iz njega. Nakon toga je, kako se tvrdi, osumnjičeni izašao za njim i počeo da ga udara. Prolaznici su pokušavali da odbrane taksistu, dok su drugi očevici telefonom snimili događaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!