POZNATO STANJE DEVOJKE POVREĐENE KOD ALIBUNARA: Lekari se i dalje bore za Anastasijin život

J.D.Lj.

14. 02. 2022. u 13:49

DEVOJKA Anastasija Jocev (19) koja je povređena u stravičnoj nesreći koja se preksinoć dogodila kod Alibunara u teškom je stanju, saznaju "Novosti".

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈКЕ ПОВРЕЂЕНЕ КОД АЛИБУНАРА: Лекари се и даље боре за Анастасијин живот

Foto: Privatna arhiva

Kako nam je rečeno iz pančevačke bolnice, gde se ona nalazi, devojka je u veoma teškom stanju i lekari se i dalje bore za njen život.

Na društvenim mrežama njeni prijatelji apeluju na sve koji žele da pomognu i daju krv za Anastasijin oporavak, bilo gde se oni nalaze. 

Podsetimo, u stravičnom sudaru automobila i traktora, koji se dogodio u subotu na nedelju, oko ponoći, na ulazu u južnobanatsku varošicu Alibunar, na licu mesta je poginuo mladi advokat iz tog mesta Zoran A. (32), dok je njegov prijatelj Vladimir M. (40) podlegao povredama na putu do bolnice u Pančevu. 

Foto: Privatna arhiva

Brat i sestra, koji su se takođe nalazili u automobilu smrti, teško su povređeni, ali nisu životno ugroženi, dok je traktorista E. T. ostao nepovređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)