MALI CUNER SKLOPIO NAGODBU: Dobio šest meseci kućnog zatvora zbog incidenta na nastupu Jelene Karleuše

Novosti online

17. 01. 2022. u 14:51

MARKO Guzijan (27), poznat kao Mali Cuner, danas je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu priznao krivicu za nasilničko ponašanje ispred naoćnog kluba u centru Beograda, tokom incidenta koji se pre petnaestak dana dogodio tokom nastupa pevačice Jelene Karleuše.

МАЛИ ЦУНЕР СКЛОПИО НАГОДБУ: Добио шест месеци кућног затвора због инцидента на наступу Јелене Карлеуше

Foto: Profimedia/Ilustracija

Guzijan je, kako saznajemo, sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 meseci kućnog zatvora bez nanogice.

Guzijanov branilac, poznati advokat Nemanja Govedarica, potvrdio je za Kurir da je njegov klijent osuđen na šest meseci kućnog zatvora koji će služiti bez elektrnoskog nadzora i da mu je danas ukinut pritvor.

Prema navodima krivične prijave, Mali Cuner se teretio da se 2. januara oko dva sata noću u klubu "Kasina" najpre popeo na binu, pokušavajuci da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da Guzijana udalji sa bine, kako ne bi ometao nastup. On je tada, kako je posle njegovog privođenja, saopštilo tužilaštvo, negodovao i Članovima obezbedenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba, ušao u automobil i zaleteo se u izlog poslastičarnice "Gram", koja je u okviru kluba "Kasina.

- Osumnjičeni se potom udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašica, gde je kolima oštetio žardinjere, metalne stubove i ograde, pobegavši sa lica mesta - saopštilo je tužilaštvo.

Posle incidenta, Mali Cuner je pobegao a njegov "audi" pronaden je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na trežnjenje.

Marko Guzijan (27), zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio "zemunski klan" pre 20 godina.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVOSTI SAZNAJU: Vozač Zorana Babića se sam javio na izdržavanje kazne