OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA ŽIVI U ČISTOM LUKSUZU: Ograda od kovanog gvožđa, velika kuća obložena kamenom (FOTO/VIDEO)

Novosti online

21. 10. 2021. u 23:00

G. Dž. (52) osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, Gorana, Gordane i Lidije je vatrogasac u penziji, priveden je večeras.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА УБИСТВО ЂОКИЋА ЖИВИ У ЧИСТОМ ЛУКСУЗУ: Ограда од кованог гвожђа, велика кућа обложена каменом (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

On je živeo samo nekoliko kuća dalje od ubijene porodice, a sudeći po snimcima živeo je veoma lepo.

Velika kuća obložena je ukrasnim kamenom, ograda od kovanog gvožđa, pločice u dvorištu, automobil... Dom Džonića vidno odudara od ostalih kuća u komšiluku.

Delile su ih četiri kuće, ni stotinak metara. Bili su bliski, svakodnevno u kontaktu.

Kod kuće osumnjičenog za ubistvo, vidi se ženska figura. Vidno šokirana, na naša pitanja samo kratko kaže:

- Molim vas ostavite me. Nemam šta da odgovaram.

Podsetimo, porodica Đokić je nestala 26. septebra nakon što su posetili majku ubijenog Gorana. Njihova tela su pronađena 02. oktobra, a večeras je uhapšen osumnjičeni za ubistvo. 

Kako saznajemo, osumnjičeni G. Dž. rođak Đokića uzeo je oko 30.000 evra nakon ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama on je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, na žutom skuteru presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio.

Ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju Gorana Đokića.

Nakon što ih je ubio, kako se sumnja, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, ubica ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: JEZIVO: Mesto gde su bila zatrpana tela porodice Đokić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati