POZNATO KOLIKO JE NOVCA UZETO NAKON UBISTVA ĐOKIĆA: Osumnjičeni odneo znatnu svotu, pa napravio kobnu grešku

Novosti online

21. 10. 2021. u 22:09

G. Dž., osumnjičen za ubistvo porodice Đokić, koji je često prao kola Goranu Đokiću, a to je iskoristio da pronađe štek, odnosno sef u automobilu i znao je gde stoji novac!

ПОЗНАТО КОЛИКО ЈЕ НОВЦА УЗЕТО НАКОН УБИСТВА ЂОКИЋА: Осумњичени однео знатну своту, па направио кобну грешку

Foto: Fejsbuk

Osumnjičeni je navodno, pošto je ubio i spalio porodicu Đokić, iz sefa u automobilu uzeo novac. On je oko 30.000 evra zakopao u dvorištu svog sina.

Upravo na rođenu decu je navodno pokušao da svali monstruozni zločin. Kada je policija došla po njega, prvo je rekao da su Đokiće najverovatnije ubili njegovi sinovi, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je najverovatnije on počinio gnusni zločin.

Osumnjičeni je načinio još jednu grešku. Naime, on je odmah po ubistvu vratio dug od 8.000 evra, koji je ranije pozajmio takođe od rođaka i to je jedna od stvari koja ga je odala!

Inače, navodno je monstruozni zločin spremao više od 6 meseci, poput profesionalca, pratio im kretanja, sef locirao dok im je prao automobil, osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa...

Podsetimo, uhapšeni za monstruozno ubistvo je G. Dž., brat od tetke ubijenog Gorana Đokića!

Oni su bili veoma bliski, poznavali su se celog života. Inače, osumnjičeni i porodica Đokić su živeli veoma blizu. 

Kako se saznaje, reč je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao poverenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automoboilu.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: JEZIVO: Mesto gde su bila zatrpana tela porodice Đokić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!