PIJAN UBACIO U RIKVERC, PA UDARIO U AUDI: Muškarac nakon trežnjenja dobio prijavu zbog nasilničke vožnje

D. Ristić

27. 09. 2021. u 15:44

PRIPADNICI saobraćajne policije u Bujanovcu zadržali su juče tridesettrogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom „reno“ sa 2,27 promila alkohola u organizmu, a potom izazvao saobraćajnu nezgodu.

ПИЈАН УБАЦИО У РИКВЕРЦ, ПА УДАРИО У АУДИ: Мушкарац након трежњења добио пријаву због насилничке вожње

Foto: J. Stojković

On je vozeći unazad, kako se sumnja, udario u automobil „audi“ kojim je upravljao šezdesetpetogodišnji muškarac. U nezgodi, srećom, niko nije povređen. Protiv vozača je, zbog nasilničke vožnje, podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Takođe juče, pripadnici saobraćajne policije u Vladičinom Hanu, tokom redovne kontrole, zatekli su tridesetdvogodišnjeg vozača „fijata“ koji je upravljao automobilom sa 2,43 promila alkohola u organizmu. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega je, zbog prekršaja nasilnička vožnja, podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

BONUS VIDEO - SNIMCI SA MESTA NESREĆE: Ovo je gradilište na Voždovcu na kom je povređen radnik

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!