ČETVORICA inspektora kriminalističke policije u Kikindi, koja su uhapšena početkom septembra zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja, puštena su iz pritvora i sada će sa slobode morati da dokazuju svoju nevinost.

Komentari (4)

Kiki

22.09.2021. 16:07

Mene vise zanima sta je sa tih 11 saobracajaca. Jos nije zavrsen proces,oni primaju nak ade za zivot od MuP-a,a uredno na crno svi rade puna radna vremen i uzivaju. Ako cemo pravo,pa polovina policajaca,politicara,sudija,lekar itd itd imaju imovinu stecenu uzimanjem mita. Krenite iz Bg da hapsite…

Sim

22.09.2021. 21:29

Onih 11 je ležalo dva meseca u pritvoru a ove pustili odmah. Neuporediva razlika u delima. Ono je bilo smešno a ovo, e to je već nešto ozbiljnije. Načelnika ni onda, ni sad.

odgovorzakiki

22.09.2021. 21:49

Brizni Kiki, nemoj da se sekiras za njih i time sklanjas pricu sa ovog ozbiljnijeg. Niti rade svi, niti su zasluzili za pustanje sugradjana da u pritvoru budu mesecima, niti dobijaju celu platu nego sicu, niti su kao ovo ili oni u Horgosu da ih odmah puste i vrate na posao nego im se sudi za nista. Nego, Kiki, neka si ti posten i divno je sto "brines" za budzet RS.