KRALI KABLOVE: Privedena trojica mladića u Beogradu

Z. U.

23. 08. 2021. u 13:24

DVA pripadnika Interventne jedinice, koji nisu bili na dužnosti, priveli su tri muškarca starosti 18, 22 i 25 godina, koje su zatekli u krađi kablova umotanih u koturove.

КРАЛИ КАБЛОВЕ: Приведена тројица младића у Београду

Foto: I. Mitić

Policajci su svojim privatnim automobilom naišli na lopove koji su u tom trenutku krali na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Mokroluške u Beogradu. Lopovi su u tom trenutku u automobil fijat ubacivali kablove. Policajci su istrčali iz svog vozila sa vidno podignutim značkama, naredili osumnjičenima da legnu na zemlju. Pozvali su Dežurnu službu koja je odmah poslala patrolu na lice mesta. Tri osumnjičena muškarca privedena su u policijsku stanicu i imaju ozbiljan dosije. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)