SRPSKA DRŽAVLJANKA UHAPŠENA U BEČU: Tukla sina (7) nasred ulice, mališan od prolaznika tražio da zovu policiju! Nasrnula i na policajca

Novosti online

06. 07. 2021. u 15:09

SRPSKA državljanka (30) uhapšena je u Beču zbog nasilja nad sinom (7), koga je, kako prenose mediji, više puta istukla na javnom mestu.

СРПСКА ДРЖАВЉАНКА УХАПШЕНА У БЕЧУ: Тукла сина (7) насред улице, малишан од пролазника тражио да зову полицију! Насрнула и на полицајца

Foto: Tanjug/AP

Našoj državljanki, na teret se stavlja i napad na službeno lice, pošto je prilikom hapšenja tukla policajca.

- U nedelju uveče stanari su pozvali policiju i ispričali da žena poreklom iz Srbije na ulici tuče svog sina. Navodno, ona je više puta izudarala dete, a nesrećni dečak je zavapio ka očevicima da zovu pomoć pre nego što ga majka odvuče sa ulice - prenose mediji.

Očevici su domah pozvali policiju i ispričali šta se dešavalo u popodnevnim časovima, a patrola je ekspresno stigla u naselje Florisdorf, pošto im je osumnjičena Srpkinja od ranije poznata po korišćenju narkotika i alkohola.

Patrola je ušla u dvorište u kome Srpkinja stanuje sa sinom i tamo su zatekli dečaka.

- Mališan je plakao i ridao i ispričao policajcima sve što su već rekli i svedoci. On je nagalsio da se jako plaši majke i molio je za pomoć - navode mediji.

U tom momentu se pojavila i vidno pijana majka koja je počela da psuje i juri policiju. Jedan policajac je povređen jer se zaletela i udarila ga u gornji deo tela. Nekako su uspeli da je savladaju i uhapse. Prema pisanju medija, ženi je izrečena mera zabrane prilaska sinu, a dete je dato svom odraslom bratu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)