POBESNELA ŽENA IZ TRGOVIŠTA: Tukla dete prosula hranu i oštetila auto, a zatim popila sirćetnu kiselinu

J. S.

15. 04. 2021. u 10:00

U OPŠTINI trgovište juče je zabeležen neobičan slučaj porodičnog nasilja koji je uznemirio mnge meštane ovog malog mesta. Nešto pre 15 sati u Policijsku stanicu uznemiren čovek je pozvao i prijavio svoju ženu.

ПОБЕСНЕЛА ЖЕНА ИЗ ТРГОВИШТА: Тукла дете просула храну и оштетила ауто, а затим попила сирћетну киселину

Foto: V.Dančić

On je policiji ispričao da je prosipala jelo koje je on skuvao, tukla njihovog maloletnog sina, da je polomila vrata od sobe i da je kamenom oštetila njihov automobil.

Policija je intervenisala i povela ženu na razgovor u policijsku stanicu.

Izvršena  je procena rizika i ustanovljeno da neposredna opasnost od nasilja u porodici postoji, pa su ženi izrečene mere privremenog udaljenja kako ne bi kontaktira žrtvu i prilazi joj i privremenu zabranu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, u vremenu od 48, časova od izricanja mere. 

Istog dana u večernjim satima, policija dobija još jedan poziv ovoga puta od njenog brata koji je prijavio je da njegova sestra popila veću količinu sirćetne kiselinE i da se nalazi u školi u mestu Stajevac.

Policija je zatiče u nastavničkoj kancelariji kako sedi za stolom i deluje pospano, ali je uspela da ispriča policiji da je zbog porodičnih problema uzela sirćetnu kiselinu i popila oko pola litre i da zbog toga oseća jaku glavobolju i mučninu. 

Žena je medicinski zbrinuta i puštena na kućno lečenje, a Osnovno javno tužilaštvo je naložilo uviđaj u školi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)