STVORENA ZA RING: Brendi Rouds, poznata američka rvačica, manekenka i spikerka (FOTO)

Novosti online

29. 09. 2022. u 15:55

Brendi Aleksis Runels, profesionalno poznatija kao Brendi Rouds, američka je profesionalna rvačica, spikerka, manekenka, TV lice.

СТВОРЕНА ЗА РИНГ: Бренди Роудс, позната америчка рвачица, манекенка и спикерка (ФОТО)

FOTO: Instagram

Karijeru je započela u takmičenju VVE, a radila je kao spikerka pod imenom Eden Stajls. Posle udaje za rvača Kodija Roudsa uzela je njegovo prezime. Pošto je njen muž napustio VVE 2016. godine, isto je učinila i Brendi nekoliko dana kasnije. Bila je član glumačke ekipe na kanalu E! u rijaliti televizijskoj seriji VAGS. Pre rvačke karijere bila je umetnička klizačica i voditeljka televizijskih vesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

DOSAD NEVIĐENO! Košarkaške sudije ostale u neverici zbog navijača na meču Evrolige Partizan - Zvezda i uradile ovo (VIDEO)