BOLJI USLOVI RADA U PIO: Opština Stara Pazova i Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisali ugovor

J. Ž. S.

18. 01. 2021. u 20:09

POBOLJŠANJE uslova rada kako za osiguranike i korisnike, tako i za svoje zaposlene glavni su ciljevi Fonda PIO u ovoj godini.

БОЉИ УСЛОВИ РАДА У ПИО: Општина Стара Пазова и Фонд за пензијско и инвалидско осигурање потписали уговор

Foto P. Milošević

Zato su Relja Ognjanović, zamenik direktora Republičkog fonda PIO i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova potpisali danas Ugovor o prenosu prava korišćenja nepokretnosti koja je u vlasništvu opštine, s ciljem da se u novom, optimalnijem prostoru organizuje rad Službe PIO fonda.

– Trudimo se da ispunimo obećanja koja su data radnicima. Nadamo se da ćemo uskoro, koliko nam situacija dozvoli, obići i ostale filijale i saslušati i njihove probleme - rekao je Relja Ognjenović.

Prilikom prethodne posete, Ognjenović i Radinović su postigli dogovor o proširenju službenih prostorija Fonda PIO u Staroj Pazovi, kao i o načinu na koji bi Direkcija Fonda od ove službe formirala filijalu, imajući u vidu veliki broj osiguranika i korisnika na ovom poslovnom području i preopterećenost Službe obimom posla koji se svakodnevno povećava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO GASI SLAVSKA SVEĆA: Koje običaje vernici treba da poštuju i koje greške najčešće prave