BOLJI USLOVI RADA U PIO: Opština Stara Pazova i Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje potpisali ugovor

J. Ž. S.

18. 01. 2021. u 20:09

POBOLjŠANjE uslova rada kako za osiguranike i korisnike, tako i za svoje zaposlene glavni su ciljevi Fonda PIO u ovoj godini.

БОЉИ УСЛОВИ РАДА У ПИО: Општина Стара Пазова и Фонд за пензијско и инвалидско осигурање потписали уговор

Foto P. Milošević

Zato su Relja Ognjanović, zamenik direktora Republičkog fonda PIO i Đorđe Radinović, predsednik opštine Stara Pazova potpisali danas Ugovor o prenosu prava korišćenja nepokretnosti koja je u vlasništvu opštine, s ciljem da se u novom, optimalnijem prostoru organizuje rad Službe PIO fonda.

– Trudimo se da ispunimo obećanja koja su data radnicima. Nadamo se da ćemo uskoro, koliko nam situacija dozvoli, obići i ostale filijale i saslušati i njihove probleme - rekao je Relja Ognjenović.

Prilikom prethodne posete, Ognjenović i Radinović su postigli dogovor o proširenju službenih prostorija Fonda PIO u Staroj Pazovi, kao i o načinu na koji bi Direkcija Fonda od ove službe formirala filijalu, imajući u vidu veliki broj osiguranika i korisnika na ovom poslovnom području i preopterećenost Službe obimom posla koji se svakodnevno povećava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni