SRBI su uvek željni mora. Kako im je ove godine Grčka, kao omiljena destinacija, u najvećem delu sezone bila zatvorena, naši turisti brzo su se preorijentisali na Tursku, Egipat, Hrvatsku, ali i Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. Prema nekim procenama, u ovim letovalištima, trenutno odmara više od 35.000 građana Srbije. To je daleko od broja koji je uobičajen za ovaj period, ali je svakako iznenađujući podatak o rastu broja odlazaka na more, recimo u Albaniju.

Draga

13.08.2020. 12:07

Sramota, Srbi spasavaju Hrvatskoj sezonu, jer ne mogu jedno leto da ne idu na more. Zaboraviti tako lako sve užase, još su im uveličali njihovu proslavu od neki dan, bravo.

vidoje

23.08.2020. 08:53

"Mera predviđa privremenu zabranu ulaska u Grčku svih državljana trećih zemalja, na bilo kojoj ulaznoj tački. Zabrana ulaska ne važi za zemlje članice EU i "šengen zone"," E sad vidite ovo: drzavljani Srbije mogu uci u SAD bez prethodnog negativnog PCR testa ili obaveznog karantina sem u slucaju da su pre toga boravili u nekoj od drzava šengen zone, UK, Kini, Brazilu ili Iranu! Fenomenalno!