STEČAJ PROGLAŠEN U 86 FIRMI: Poslednji podaci ALSU

S. B.

17. 04. 2023. u 14:27

PODACI Agencija za licenciranje stečajnih upravnika pokazuju da je trenutno aktivan 1.631 stečajni postupak.

СТЕЧАЈ ПРОГЛАШЕН У 86 ФИРМИ: Последњи подаци АЛСУ

Foto MANS

U ovoj kalendarskoj godini otvoreno je 86 stečajnih postupaka. Od pokretanja Agencije do početka aprila obustavljeno je 770 stečajnih postupaka, dok ih je 6.456 zaključeno.

Ukupno prosečno vreme trajanja za 8.857 stečajnih postupaka je tri godine, jedan mesec i 25 dana, a ukupno prosečno vreme trajanja za stečajne postupke pokrenute po Zakonu o stečajnom postupku je četiri godine i 22 dana. Za stečajne postupke koji su pokrenuti po Zakonu o stečaju prosečno vreme trajanja je jedna godina, 10 meseci i dva dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)