RAČUN od vrtoglavih 26.000 dinara za rešavanje problema zapušene ve-ce šolje, koji je platila jedna Beograđanka, izazvao je buru na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara nezadovoljnih potrošača kojima su majstori papreno naplatili uslugu.

Komentari (4)

Voja

11.02.2022. 11:12

Majstor treba da plati porez da ima fiskalnu kasu da ima knjigovodju da plus prevozno sredstvo(održavanje) rep.materijal itd još kada bi mogao i djabe da radi bilo bi idealno.

nik

11.02.2022. 12:44

Prvo neka ne stede na precniku cevi, znaci fi 100+ a ne fi 80 pa joj zapusilo se. vlazne maramice nikako u odvod ili kanalizaciju pravi zacepljenje. Masno i hranu isto nikako u odvod. Bar nahranite neku zivotinju oko zgrade. Kada je vertilakala u pitanju, cevi koje se prikljucuju na tu vertikalu treba da budu pod 45stepeni da bi se ispiralo prilikom prolaska kroz vertikalu dakle odozgo na dole. Tako da zakonski treba da se ragulise velicina odvoda u zgradama i pod kojim uglom. Kao standard i koji niko nit cita nit gleda, a kontrolora nema ili zmure na to. Sve u svemu mora da se mnogo strozije pristupi celoj stvari prilokom gradnje i izdavanja upotrebnih dozvola.

smb

11.02.2022. 12:48

Beogradski majstori su katastrofa. Popravljajte sve sto mozete sami. To sto ne mozete, nadjite nekoga u manjim gradovima da vam popravi. Ima tamo pravih elektronicara koji vam na pravdi boga ne zazamenjuju ceo deo. Tamo svaki majstor gubi i ugled i posao ako ne radi valjano. Ovi 'gradski' uvek nadju novu ovcu za sisanje.

Mile

11.02.2022. 14:37

Znaci uhvatili ste glavnog lopova, u ovoj drzavi to je majstor. Zar vam nisu smesne ovakve teme. Politicari, narko dileri, investitori, zelenasi, uterivaci, izvrsitelji... . Opljackali drzavu a vama majstori krivi. Pa koliko juce vam doktori uzimaju 300€ za potvrdu o vakcinaciji ali majstor je kriv.