RESNIK: Održana tribina o poljoprivrednim potencijalima Rakovica

S.V.

19. 03. 2022. u 14:12

OPŠTINA Rakovica možda nema velike površine pod oranicama, ali mi smo odlučni da iskoristimo sve potencijale koji postoje na našoj teritoriji. Do sad smo na razne načine podržavali naše poljoprivredne proizvođače, prilikom registracije domaćinstava, pri konkurisanju za državne subvencije, uručivali smo im đubrivo, sadnice, košnice, signalizacije za mašine...

РЕСНИК: Одржана трибина о пољопривредним потенцијалима Раковица

BEOINFO

Ovako je predsednik GO Rakovica Miloš Simić, a tribini "Podsticaji u poljoprivredi" koja je održana u Resniku, podsetio na pomoć koju ova lokalna samouprava pruža zemljoradnicima.

O subvencijama poljoprivrednicima govorili su pomoćnik resornog ministra Aleksandar Bogićević i sekretar gradskog Sekretarijata poljoprivrede Savo Pavičić. Oni su predstavili javne pozive koje je raspisao Grad i objasnili proizvođačima kako da ispune neophodne uslove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)