RADOVI NA PUTEVIMA: NA auto-putu od petlje Mali Požarevac do petlje Umčari zatvorena kolovozna traka

Tanjug

12. 09. 2020. u 20:45

JP "PUTEVI Srbije" saopštili su večeras da će se od 14. septembra do 14. oktobra izvoditi radovi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta 1.A reda broj 1, na deonici petlja ,,Mali Požarevac“ - petlja "Umčari".

РАДОВИ НА ПУТЕВИМА: НА ауто-путу од петље Мали Пожаревац  до петље Умчари затворена коловозна трака

Nikola Fifić

U zoni radova, kolovozna traka smera Niš - Beograd biće zatvorena za saobraćaj, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš).

Smer Beograd - Niš: za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Od 14. septembra do 15. septembra biće preusmeren saobraćaj zbog radova na sanaciji deformisanih ivičnjaka, na delu državnog puta 1.A reda broj 1, deonica petlja ,,Vrčin“ - petlja "Mali Požarevac“, u okviru radova na rehabilitaciji kolovoza.

Saobraćaj u smeru Niš - Beograd će se odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvorena traka za spora vozila.

"Putevi Srbije“ navode i da će od 15. septembra do 31. oktobra biti obustavljen saobraćaj na državnom putu 1.B reda broj 39, deonica Sadikov Bunar - Blato, zbog radova na pojačanom održavanju.

Kompletan saobraćaj će biti preusmeren na državni put 1.B reda broj 428, Sadikov Bunar - Bela Palanka i dalje na držani put 2. A broj 223, Bela Palanka - Donji Striževac.

Od 14. septembra do 16. septembra , u periodu od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju državnog puta 1.B reda broj 18, na deonici Zrenjanin - Sutjeska.

Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)