SNIMAK LUDAČKE VOŽNJE ZABEZEKNUO BEOGRAĐANE: Električnim trotinetom juri po auto-putu, pretiče vozila i sve dovodi u opasnost (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2020. u 16:20

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi mladić koji vozi električni trotinet nasred auto-puta na Novom Beogradu. Nakon što su pogledali snimak mnogi se s pravom pitaju da li je sa njim sve u redu.

СНИМАК ЛУДАЧКЕ ВОЖЊЕ ЗАБЕЗЕКНУО БЕОГРАЂАНЕ: Електричним тротинетом јури по ауто-путу, претиче возила и све доводи у опасност (ВИДЕО)

Foto: Facebook

On je preticao automobile tokom brze vožnje na saobraćajnici, a kako ukazuju korisnici društvenih mreža vozio je brzinom od 80 kilometara na sat.

Podsećamo, uveliko se radi na novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, kojim će biti regulisana i vožnja električnih trotineta.

Na tome radi radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, a očekuje se da će predlog tog zakona biti gotov do kraja ove godine.

Najverovatnije će biti uveden model sličan onom koji se primenjuje u Sloveniji, po kome se električni trotineti ne smeju voziti po kolovozu, već po trotoaru i to brzinom ne većom od brzine hoda - oko šest kilometara na sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (14)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!