BIĆE GOTOVO U ROKU: Rekonstrukcija ulice i trotoara u centru grada

I. Mitić

04. 09. 2020. u 17:41

U ULICI Ivana Milutinovića, u centru Leskovca, radovi se izvode u skladu sa projektno-tehničkom dokumentacijom i sa obavezama iz ugovora sa izvođačem radova.

БИЋЕ ГОТОВО У РОКУ: Реконструкција улице и тротоара у центру града

Foto: I. Mitić

Nadležni tvrde da je dinamika radova dobra iako građani iz ovog dela grada smatraju da bi sve moglo da se odvija i brže. Oni to obrazlažu malim brojem radnika angažovanih na izgradnji ulice duge 400 metara.

- Imali smo neke male izmene, nastavili smo sa radovima i očekujemo da ti radovi budu završeni u planiranom roku od 90 dana – kazao je Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“.

Vrednost investicije, koja osim rekonstrukcije kolovoza podrazumeva i popločavanje trotoara, iznosi 17,4 miliona dinara, a radovi su počeli pre mesec dana. Prošle godine je u ovoj ulici rekonstruisana vodovodna mreža i tada je za te namene, takođe iz gradskog budžeta, izdvojeno 7,8 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!