EPIDEMIOLOG Predrag Kon kaže da se građani i dalje opuštaju zbog pada broja registrovanih slučajeva i da bez obzira na sve apele i dalje se sasvim ne poštuju mere.

ZALIV tacka NET

09.09.2020. 13:40

@boki - @Boki, istina nas vecina a vas oko 5% koji negirate sve....nama je dosta takvih kao ti. Drzava treba da kontrolise rigoroznije a takve kao ti da trpa u zatvor ako idu bez maske tamo gde je obavezno da se nosi

boki

09.09.2020. 22:43

@ZALIV tacka NET - Ti si vec odavno u zatvoru sa tvojim strahom, a ja nosim masku ali vise ne mogu da slusam svakodnevne mracne prognoze, pravljenje straha medju ljudima... zatvori se i ne vredjaj druge koji iznose svoje isljenje

ZALIV tacka NET

09.09.2020. 13:38

Pustati decu u skole je jednako namernom izazivanju sirenja epidemije. Vas ne bi trebalo da zanima ekonomija vec zdravlje ljudi zasto ste dozvolili pocetak skolske godine kad vakcine nema nit je iko prima a zarazenih itekako ima. Promenili ste pravila u vezi toga ko se testira na virus i na taj nacin umanjujete broj zarazenih, naime one sa laksom slikom saljete kuci uz tvrdnje da je to obicna prehlada ali da ipak budu u izolaciji....dakle igrate se sa virusom.

Zoran

09.09.2020. 18:34

A brate dragi,udavi,kako ga usta ne zabole uvek isto da priča.Ajde bre više idi kući i pusti narod da zovu,niko te niti gleda niti sluša.