NI činjenica da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar demantovao Rojtersovu vest da je Srbija pristala da se ovde testira kineska vakcine protiv virusa korona, nije, izgleda, umirila sve građane.

Šane

08.09.2020. 09:05

OVAKO. tako brojčano po broju stanovnika zemlje radr na ispitivanju mnogo velikog broja ljudi, rezultati tacniji i jasniji, pa neli je tako?

Glas

08.09.2020. 10:46

Nemojte nikad zaboraviti ko je u istoriji pravio koncentracione logore i poklao i pokrstio milione Srba i na kraju oteo zemlju i bombardovao Srbiju osiromasenih uranijumom. Nemojte se plasiti onih koji to nikada nisu radili jer u protivnom nece niko iz svemira doci da nas brani. Srbija je zasticena sa Istoka kao nikad do sad i ne donosite rane i pogresne zakljucke u vezi vakcine.

Vishe je glupih

08.09.2020. 16:34

@Glas - Burazeru iz proslih vekova: stvarno nezavisne "drzave" odavno ne "postoje". Njima upravljaju skriveni interesi grupe supremackih satanista, koji kontrolisu kljucne i korumpirane drustveno-politcke vazale shirom sveta, koji opet namecu zakone i pravila na osnovu naloga svojih "vlasnika". Sto se tice vakcina; depopulacija i eugenika kao intelektualna i pragmaticna taktika anti-humanih elita. Sve odavno najavljeno u konkretnim planovima i agendama UN, EU, WHO - a time lako i siroko dostupnim za proveru na netu. Covid-19 je samo pocetak. Bice i Covid-30, pa Ebola i ko zna shta josh.

Rodoljub

08.09.2020. 12:05

Нити ја, нити било ко из моје шире породице, нити пријатељи, нећемо примити ни руску, ни кинеску, ни америчку нити било коју вакцину. Џаба лобирате, џаба претите, џаба сејете страх!

Manje je pametnih

08.09.2020. 12:12

Chuj u Kini od MILIJARDU i TRISTO MILIONA ljudi nema virusa, pa jadni Kinezi moraju da testiraju u Srbiji gde su zarista na sve strane. Kakve gnushne lazhi satanisticke mejnstrim Matrice.