ZNAČAJNIJEG popuštanja protivepidemijskih mera, bar zasada, neće biti.

Michael Analyst

27.08.2020. 09:48

Gde je ozbiljna analiza? Koliko je ljudi tacno otislo u inostranstvo? Koliki je zaista R indeks? Izracunajte ga i dajte nam redovno. Mislim da narod to zasluzuje a analize strucnog staba su na nivou srednjoskolaca iz medicinske skole.

maniks

27.08.2020. 10:25

Koliko vas ima u tom kriznom stabu, neko je izjavio oko 40 ???? Toliki broj je previse i za Kinu..Odgovor je vrlo jednostavan zasto nema karantina i testova. Pa na letovanju su politicari, glumci, pevaci, bizmismeni , uticajni pojedinci eto zasto se ne uvodi karantin. Da li neko moze da zamisli Lepa Brena na odmoru na moru i jahti uziva u luksuzu i bogastvu i onda da ide u karantin na granici a takvih ima puno. Priznacete ne moguce na zalost, obican narod moze samo da gleda.

NIA

27.08.2020. 10:34

U Madjarskoj je obavezan karantin i za njihove gradjane ako dodjete iz SRB , iz Hrvatske ne idete u karantin. Na vrata vam obese zvanican papir OD KADA DO KADA STE U KARANTINU. Kontrola , obilazak obavezan. Nasa kapija je otvorena za sve, nismo sposobni nista da uradimo kako treba. Jedino da zatvorite gradjane i uvedete pol. cas to znate.