EPIDEMIOLOG Predrag Kon pozvao je danas nadležne da počnu da kontrolišu da li građani poštuju mere i preporuke republičkog Kriznog štaba u borbi protiv širenja epidemije korona virusa i dodao da nema više vremena za opuštanje.

Komentari (9)

Loznica

26.07.2020. 18:24

@Peki - Tako je! I za proslave matura, rad noćnih klubova, rekreativne nastave... A inače, ovakvu izjavu sam mogao i ja dati... Ne sme kriva da ide gore...

Djole

26.07.2020. 18:45

U ivanjici se mere samo delimicno postuju i sam narod je kriv za to! Niti ih trgovci ni bilo ko drugi netera da postuju mere pa i nije cudo sto smo jedan od centara zaraze. Da ne kazem to da pojedinci se lece na svoju ruku zbog malina i tako zarazuju i berace ili obrnuto sve jedno.A pitanje je ko nam sve sa strane dolazi i donosi zarazu!

maske

26.07.2020. 18:58

ko ima bar gram mozga u glavi - toliko treba da se ne s..re po dvorištu kao kokoške. ZNA da su maske jedino moguće sredstvo za odbranu. kvalitetne maske i SVI da ih nose. i NAPOLJUi UNUTRA. ništa nisam novo rekao .samo ponavljam

emma

26.07.2020. 19:31

Govorili su u maju i aprilu da maske nisu potrebne, bila sam jako iznenadjena. Virus koji se izbacuje iz usta i udise nosem... pa maska je bila potrebna od samog pocetka bez ikakve diskusije. Budala je to mogla zakljuciti. Pustili su nas da hodamo bez nje da bi se virus sto vise rasirio, sad kad su im stvari izmakle kontroli... e sad nas maska spasava. Da niste malo zakasnili gospodine Kon? Strasno sta radit od naroda.

Dobi

28.07.2020. 10:12

Umesto da proglasite bioloski rat i da se nesto ucini po tom pitanju vi jurite posledice kao sumanutu a za uzrok svemu tome ni pet para ne dajete,ko je ovde lud a ko zbunjen.