SRBIJA RAZMATRA UVOĐENJE KARANTINA: Dr Kisić Tepavčević - Pričali smo o takvim merama za putnike iz inostranstva

Novosti online

26. 07. 2020. u 15:55

DR Darija Kisić Tepavčević je na današnjoj konferenciji za štampu Kriznog štaba obelodanila da se razmatra i eventualno uvođenje karantina za putnike koji dolaze iz inostranstva.

СРБИЈА РАЗМАТРА УВОЂЕЊЕ КАРАНТИНА: Др Кисић Тепавчевић - Причали смо о таквим мерама за путнике из иностранства

Foto Tanjug

- Razmena ljudi u saobraćaju sigurno je pretnja za širenje zaraze. Gledamo koji su to najoptimalniji obrasci. Razmatrali smo takvu mogućnost, sigurno ćemo o tome pričati i narednih dana - rekla je dr Kisić Tepavčević.


 

Podsetimo, Srbija je jedna od retkih zemalja u svetu koja nema skoro nikakva ograničenja kada je u pitanju ulazak u našu zemlju. Na drugoj strani, građani Srbije trenutno bez karantina i PCR testa mogu da uđu u samo 18 država.

 
PELEMIŠ: MOLIM SVE KOLEGE DA NAM POMOGNU

Dr Mijomir Pelemiš se osvrnuo i na medicinske radnike udružene u grupi "Ujedinjeni protiv korone", njih oko 2.500 koji su potpisali peticiju.

- Imam jedan prijateljski pozdrav za sve koji potpisuju. Cenim njihovo mišljenje i molimo ih ljudski da nam pomognu. Sve ćemo ih prihvatiti. Svi se borimo za sve građane Srbije. Mi se borimo protiv korone. Molim za ideje, a nisam ih čuo. Ne možemo mi da sprovedemo ideje ako ih svi ne sprovodimo. Pozivam sve uvažene kolege da pomognu. Politikom se ne bavim, prihvatamo svaki predlog koji je u zajedničkom interesu - istakao je Pelemiš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (22)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!