Podrška Kompanije „Dunav osiguranje“ Sportskim igrama mladih

Promo

27. 05. 2024. u 16:00

Uz podršku Kompanije „Dunav osiguranje“ kao dugogodišnjeg partnera, 24. maja na Trgu republike u Beogradu svečano je otvorena jedanaesta sezona Sportskih igara mladih, najveće regionalne manifestacije posvećene deci.

Подршка Компаније „Дунав осигурање“ Спортским играма младих

Promo

U obraćanju velikom broju okupljenih, idejni tvorac, osnivač i predsednik Sportskih igara mladih Zdravko Marić zahvalio je predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije na gostoprimstvu i podršci istakavši da najveću zahvalnost za uspeh manifestacije dugujemo deci, koja su od samog početka prepoznala da ona postoji upravo zbog njih.

Promo

Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja Kompanije „Dunav osiguranje“, izjavila je da ta kompanija već dugi niz godina podržava razne projekte i manifestacije koje su namenjene mladima i deci.

‒ Kompanija „Dunav osiguranje“ nastoji da se približi najmlađim naraštajima i kroz razvijanje uzajamne komunikacije, poverenja i razumevanja pokušava da sagleda njihove potrebe, pogled na svet i ciljeve kojima teže, te da kreira usluge koje će im biti važan životni oslonac onda kada im to bude najpotrebnije. U ime svega toga, u okviru projekta „Prijatelj od detinjstva“ već petu godinu zaredom partneri smo Sportskih igara mladih, a ove godine preuzeli smo ulogu sponzora pod nazivom „Dunav osiguranje Dan sporta“. Inspirisani porukom drugarstva koje ne poznaje granice, u prethodnoj sezoni Igara pokrenuli smo kampanju „Pružam ruku ne podmećem nogu“. Volonteri iz naše kompanije u saradnji s našim divnim prijateljima SIM-ovcima podstakli su stotine hiljada dece da napišu prelepe poruke prijateljstva i podrške svojim drugarima i vršnjacima, od kojih smo neke i nagradili.

Promo

Idejni tvorac i regionalni predsednik Sportskih igara mladih Zdravko Marić zahvalio je „Dunav osiguranju“, koje je, kako je naglasio, od samih početaka najodaniji i najkvalitetniji sponzor Igara u Srbiji.

‒ Zahvaljujući „Dunav osiguranju“, krenuli smo s kampanjom „Pružam ruku ne podmećem nogu“, koja deci svih uzrasta treba da ukaže koliko je prijateljstvo bitno. Mislim da je ovo što radi „Dunav“ zajedno sa Sportskim igrama mladih pravi put, čak kamen temeljac za zdravije i bolje detinjstvo i odrastanje ne samo ove već i budućih generacija dece ‒ istakao je Marić.

Promo

A „Dunav osiguranje“ je ponosno na učešće u tako značajnom poduhvatu kojim se prijateljstva grade na temeljima timskog duha, uzajamnog razumevanja i podrške. Iz kompanije ističu da su naročito ponosni na odabir mladih budućih ambasadora koje stipendiraju do punoletstva, te oni tako postaju i najdraži promoteri ideje kompanije o zaštiti i sigurnosti koju pruža životno osiguranje.

Za brojne učesnike igara, u pagodi „Dunav osiguranja“ bila su smeštena dva velika led ekrana ‒ za fudbal i stoni tenis, stoni fudbal, lejzi beg vreće za sedenje, kao i dva pulta kod kojih su ljubazni „dunavski“ promoteri zainteresovanima objašnjavali pogodnosti životnih osiguranja i delili reklamni materijal i flajere.

Promo


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto