PORODICA MARJANOVIĆ KUPILA KUĆU UZ POMOĆ SUBVENCIJA DRŽAVE: Ministarka Kisić obišla dom pun ljubavi (FOTO)

Novosti online

16. 03. 2024. u 14:14

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić obišla je danas porodicu Marjanović, koja je, uz pomoć subvencije za kupovinu prve nekretnine majkama, kupila kuću u Lipovici u Barajevu, i tom prilikom istakla da je dodela ovih subvencija jedna od najznačajnijih pronatalitetnih mera naše države, koja je do sada dodeljena za 614 mama, saopšteno je iz ovog ministarstva.

ПОРОДИЦА МАРЈАНОВИЋ КУПИЛА КУЋУ УЗ ПОМОЋ СУБВЕНЦИЈА ДРЖАВЕ: Министарка Кисић обишла дом пун љубави (ФОТО)

Foto: Tanjug

- Veliko je zadovoljstvo biti u domu divne porodice Marjanović, to je jedna od porodica koja je dobila subvenciju za kupovinu prve nekretnine. Bili smo presrećni kada smo videli koliko ova kuća odiše toplinom i ljubavlju i kako se u svakoj sobi čuje dečija graja. Upravo je to cilj svih naših aktivnosti, da se celom Srbijom ori dečija graja i osmesi, rekla je Kisić.

Ministarka Kisić je istakla da je cilj države da do 2027. godine više od 2.000 porodica obezbedi svoj dom uz pomoć ove subvencije, koju država na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića isplaćuje od 2022. godine.

Majka Tanja, koja je dobila subvenciju za kupovinu prve nekretnine, zahvalila je na podršci države, jer je time njenoj porodici omogućeno da ima svoj dom.

- Bezrezervno sam zahvalna na ovoj podršci i preporučila bih svakom ko je u mogućnosti i ko ispunjava uslove da se prijavi i prođe ovu proceduru, jer zaista vredi, rekla je majka.

BONUS VIDEO: PRVI PUT U JAVNOSTI - KOMPLETAN SPISAK IMENA I PREZIMENA: BIA izdaje publikaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)