OTVARANJE CENTRA ZA OBUKU I TESTIRANJE U VELIKOJ MOŠTANICI: Donacija Millennium Team-a Centru za razminiranje Republike Srbiji (FOTO)

Promo

09. 02. 2024. u 15:25

KOMPANIJA Millennium Team obezbedila je donaciju za Centar za razminiranje Republike Srbije zahvaljujući kojoj su izvedeni građevinski radovi na objektu u Velikoj Moštanici.

ОТВАРАЊЕ ЦЕНТРА ЗА ОБУКУ И ТЕСТИРАЊЕ У ВЕЛИКОЈ МОШТАНИЦИ: Донација Millennium Team-а Центру за разминирање Републике Србији (ФОТО)

Foto: Promo

Radovima koje je izveo Millennium Team adaptiran je deo glavne zgrade, kojim je prostor od skoro 300m2 pretvoren u edukativni deo.

Svečanom otvaranju novog prostora Centra za razminiranje Republike Srbije prisustvovali su Miloš Vučević, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane, Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova, Bojan Glamočlija, direktor Centra za razminiranje, Vuk Radović, direktor sektora za razminiranje Millennium Team-a, predstavnici ambasada i drugi vladini zvaničnici.

Foto: Promo

Adaptacija glavnog objekta koju je izveo Millennium Team obuhvatila je sanaciju fasade, kao i unutrašnju stolariju. Izvedeni su kompletni podopolagački i montažni radovi, kojima je obezbeđen potpuno novi vizuelni i toplotni komfor, a kancelarije i prostorije za obuke pretvorene su u moderan i svetao prostor, prijatan za rad.

Centar za obuku i testiranje/inovativno-edukativni park Centra za razminiranje u Velikoj Moštanici pored glavnog objekta koji će se od sada koristiti za treninge i obuke, kao i usavršavanje iz oblasti protivminske delatnosti u skladu sa međunarodnim standardima, u svojoj upotrebi imaće 16 objekata koji su smešteni na površini od 3 hektara.

Foto: Promo

Millennium Team različitim aktivnostima, inicirajući i podržavajući realizaciju društveno odgovornih projekata, nastoji da pruži podršku sredini u kojoj posluje, a sve sa ciljem stvaranja trajne vrednosti.

U okviru svečanog otvaranja Centra za obuku i testiranje, Sektor za humanitarno razminiranje Millennium Team-a organizovao je prezentacioni deo svoje opreme i mašina koje se koriste za izvođenje radova. U svom višegodišnjem iskustvu, kao i velikom broju referenci, Millennium Team do sada je ispitao više od 37.000.000,00 m2 terena.

Foto: Promo

Millennium Team poseduje tri mašine na daljinsko upravljanje koje predstavljaju najmoderniju opremu za ovu vrstu posla, a posetiocima su bile izložene dve od tri, a to su mašine MV-10 robotic system i PT-300. Obe mašine koriste se daljinski, pa je dovoljan jedan od naših obučenih deminera koji će njima daljinski upravljati, što povećava efikasnost i omogućava ispitivanje velike površine. Millennium Team Odeljenje za korporativne komunikacije mejl: pr@millenniumteam.rs

Foto: Promo

Pored ovih grandioznih mašina, Millennium Team poseduje i najmoderniju opremu koja kompaniju izdvaja na tržištu kao lidera za humanitarno razminiranje: 12 sistema za dubinsko snimanje, 60 detektora za razminiranje do 0,50m dubine.

Foto: Promo

Millennium Team ima višegodišnje iskustvo u obavljanju najsloženijih poslova iz ove oblasti u Srbiji i regionu. Neki od benefita razminiranja predstavljaju povećanje bezbednosti ljudi, jer uklanjanjem neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) sprečavaju se potencijalni rizici po život i zdravlje građana i omogućava realizacija infrastrukturnih i privrednih projekata.

Foto: Promo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!