"NEMAM NIKAKVE VEZE SA PROMENOM LOGOA POŠTE": Oglasila se Draginja Vlk povodom neistina na društvenim mrežama

Novosti online

15. 11. 2023. u 11:20

ŽELIM da jasno i nedvosmisleno izjavim da su informacije koje se šire društvenim mrežama u vezi sa mnom i promenom loga kompanije "Pošta Srbije" potpuno netačne, izjavila je Draginja Vlk, nakon što je njeno ime pomenuto u pomenutoj priči.

НЕМАМ НИКАКВЕ ВЕЗЕ СА ПРОМЕНОМ ЛОГОА ПОШТЕ: Огласила се Драгиња Влк поводом неистина на друштвеним мрежама

Foto: V. Danilov

- Sve tvrdnje koje su iznesene u vezi sa mnom su neistinite. Osećam potrebu da reagujem i naglasim da nemam nikakve veze sa promenom logoa Pošte Srbije. Želim da naglasim da ni u prošlosti nisam posedovala, niti trenutno posedujem bilo kakvo privredno društvo.

Svaka povezanost mene sa ovim događajem je neosnovana i predstavlja gnusnu laž - kaže Draginja Vlk i dodaje:

- Ovim putem odlučno odbacujem sve neosnovane optužbe i insinuacije. Iako sam nebrojeno puta do sada bila meta uvredljivih, seksističkih, mizogenih napada koje prevazilaze teren političke borbe, ovoga puta prinuđena sam da se oglasim, jer smatram da je širenje ovakvih, lako proverljivih neistina, nešto najopasnije sa čime sam se do sada susrela.

Podsetimo, ranije se oglasio i v. d. direktora Javnog preduzeća „Pošta Srbije” Zoran Đorđević koji je oštro demantovao neistine na društvenim mrežama da je ovo preduzeće platilo 1,5 milion evra rebrendiranje loga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED OBLAKA: Kakvo vreme možemo očekivati danas?