OD DANAS POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA: Vozači, obratite pažnju - policija će posebno kontrolisati ove stvari

Novosti online

23. 03. 2023. u 11:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u cilju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, sprovode u periodu od 23. do 26. marta na teritoriji Republike Srbije centralnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

ОД ДАНАС ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА: Возачи, обратите пажњу - полиција ће посебно контролисати ове ствари

Foto: R. Šegrt

Saobraćajna policija kontrolisaće učesnike u saobraćaju svim raspoloživim ljudstvom i tehnikom, a fokus kontrole je otkrivanje prekršaja kojima se neposredno ugrožava bezbednost učesnika u saobraćaju, odnosno prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, kao i ostali prekršaji, saopštio je MUP.

Kako se podseća, od početka godine u saobraćajnim nezgodama poginulo je 90, a povređeno više od 2.500 učesnika u saobraćaju, dok je samo u poslednja tri dana smrtno stradalo osam učesnika u saobraćaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve učesnike u saobraćaju da se ponašaju odgovorno, poštuju propise i tako daju direktan doprinos unapređenju bezbednosti saobraćaja na putevima, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

DANAS JE ZNAČAJAN DRŽAVNIK I PRIJATELJ SRBIJE: Prepoznajete li političara na slici iz mladosti?