MINISTAR VESIĆ U PIROTU: Lično se uverio da je pruga potpuno sanirana

Novosti online

20. 01. 2023. u 13:40

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infarstrukture danas se kod Pirota lično uverio da je deo pruge, na kojem je nedavno iskliznuo voz sa amonijakom, saniran i da je pruga potpuno ispravna i bezbedna za saobraćaj.

МИНИСТАР ВЕСИЋ У ПИРОТУ: Лично се уверио да је пруга потпуно санирана

Foto: mgsi.gov.rs

Ministar je od mesta Sopotski Han, gde je došlo do iskliznuća cisterne, do samog grada Pirota došao radnom mašinom kako bi proverio u kakvom je stanju pruga.

Foto: mgsi.gov.rs

- Nalazimo se u Sopotskom Hanu, na mestu gde je bilo iskliznuće cisterne sa amonijakom. 

Kao što može da se vidi, vredni radnici Infrastrukture železnice Srbije, kao i Azotare Pančevo, i svih preduzeća koja su učestvovala u otklanjanju posledica nesreće, uspeli su da saniraju štetu i sada pruga ponovo radi. Radnom mašinom smo stigli do Pirota, i videli da je sve urađeno kako treba - rekao je ministar Vesić.

Foto: mgsi.gov.rs

Foto: mgsi.gov.rs

Foto: mgsi.gov.rs

Ministar Vesić sastaće se danas u Pirotu sa bugarskim kolegom Hristom Aleksijevim.

BONUS VIDEO: SMEDEREVKA U KIKINDI POSTALA KNjIŽEVNICA: Oliveri Mitić uručena nagrada "Đura Đukanov"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)