MALI DAVID SAHRANJEN U BELOM KOVČEGU: Dva plava balona vinula su se u nebo, Svijalnac ispratio dečaka preminulog u Turskoj

Novosti online

16. 12. 2022. u 19:35

MALI David Petrović, dečak koji se lavovski borio sa leukemijom i preminuo u bolnici u Turskoj, sahranjen je danas u Svilajncu.

МАЛИ ДАВИД САХРАЊЕН У БЕЛОМ КОВЧЕГУ: Два плава балона винула су се у небо, Свијалнац испратио дечака преминулог у Турској

Foto: Budi human

U belom kovčegu, uz dva plava balona koja su se vinula u nebo, mališan je ispraćen na večni počinak. Majka i otac, sa njegovom petogodišnjom sestricom, ostali su nemi u bolu, opraštajući se zauvek od voljenog sina.

Kako nam je njegov otac kratko rekao, sahranu je platio čovek velikog srca, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, privatnim avionom, koji je obezbedila Vlada Srbije, u saradnji sa našom ambasadom u Turskoj, u našu zemlju je stiglo je telo malog Davida, u pratnji majke, mlađe sestre i dede. Na aerodromu ih je sačekao neutešni otac, koji je umesto slavlja za ozdravljenje dečaka, kojem se nadao kada je mališan otišao u Tursku, sada pipremio sahranu.

- Da nam nije pomogla ambasada, ne znam šta bi bilo. O dugu koji su naveli iz bolnice, još ništa ne znam. Fondaciji "Budi human", nismo dali saglasnost da uplate deo koji je trenutno na računu, dok ljudi iz ambasade ne izvrše sve provere i ne uvere se da su troškovi realni, ali i da je tako, njihov odnos prema nama posle Davidove smrti, ne može se opravdati nikakvim parama - kroz suze je ispričao Danijel otac maklog Davida.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri