ĐACI Tehničke škole u Trsteniku najoštrije su osudili napad na profesorku Mariju Stevanović na sednici Učeničkog parlamenta, saznaju “Novosti”.

doktor

25.11.2022. 14:38

BRAVO za ucenike skole koji su osudili "akciju" svojih "drugova" . Zahtev za ispis jednog ucenika trebalo je razmatrati kasnije , pa ga prvo iskljuciti iz skole ( po tom redosledu su se i dogadjaji odigravali !) Nije u redu da u tom nedelu ucestvuju trojica ucenika , a da samo dvojica budu kaznjani !?

Dragan

25.11.2022. 15:48

Otac koji je doneo lekarsko uverenje da mu je sin umno poremecen sam je ispisao dete iz skole jer takvoj deci mesto je u specijalnim skolama za decu ometenu u razvoju. Ruku na srce, ne znam sta ce takvoj deci uopste skola jer niko normalan ih sutra nece zaposliti.

Rade Bgd

25.11.2022. 15:56

Poruka za ministarstvo prosvete! Kada uvodite zapadne zakone u R. Srbiju onda gledajte kako to USA radi pa tako i primenjujte! Sekundu jednu ko zakasni nema ulaska u skolu. Ko pravi probleme imace mnogo vecih problema! Nedaj boze neceg goreg ide pravo u zatvor kao da je punoletan! A u svim skolama ima problematicne dece tj. nasilnika koji bi trebalo da budu vrlo sankcionisani. Kako deca tako i neodgovorni i bezobrazni roditelji!!!