JASNA PORUKA MINISTRA POLICIJE SA TERENA: "Životi i imovina građana Srbije će biti zaštićeni"

Z.U.

25. 11. 2022. u 12:27

NA PODRUČJU Subotice i Horgoša danas je privedeno više od 600 iregularnih migranata, a ista akcija odvija se i u Beogradu.

ЈАСНА ПОРУКА МИНИСТРА ПОЛИЦИЈЕ СА ТЕРЕНА: Животи и имовина грађана Србије ће бити заштићени

Foto: Z.U.

Na terenu, na području Subotice boravi i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je ovde došao kako bi pružio podršku pripadnicima MUP-a koji se svakodnevno suočavaju sa iregularnim migrantima i kriminalnim grupama krijumčara ljudi.

Takođe, ministar Gašić je na licu mesta i kao podrška građanima Subotice, Horgoša i okolnih mesta, kako bi ih uverio da je policija uvek tu da zaštiti njih i njihovu imovinu.

- Nulta tolerancija prema svima koji su zloupotrebili naše gostoprimstvo. Životi i imovina građana Srbije će biti zaštićeni - poručio je ministar Gašić sa terena. 

Podsetimo, kako smo saznali, na području Horgoša i Subotice do sada je privedeno više od 600 iregularnih migranata koji će biti prevezeni u izbegličke centre na jugu Srbije, a zaplenjeno je i oružje.

Akcija se odvija i u Beogradu, gde policija sklanja migrante sa beogradskih ulica i trgova.

Podsetimo, na Horgošu su sinoć migranti pravili haos i pucali, i ugrozili bezbednost lokalnog stanovništva, a nakon čega je usledila akcija MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili