POMOZIMO BOLESNOM TODORU: Dečak star 20 meseci mora na terapije, a roditelji ne mogu da nađu stan u Pančevu

Novosti online

08. 05. 2022. u 18:38

TODOR ima samo 20 meseci. Ovaj mali dečak nažalost ne može da živi bezbrižno i da se njegovom odrastanju raduju njegovi roditelji.

ПОМОЗИМО БОЛЕСНОМ ТОДОРУ: Дечак стар 20 месеци мора на терапије, а родитељи не могу да нађу стан у Панчеву

Foto: Fondacija Budi human

Todor ima dijagnoze- mikrocefalija, hipertonija ruku i nogu, hipotinija glave i trupa.

Todor je član je Humanitarne fondacije "Budi human" -  Aleksandar Šapić " pod brojem 1202. I svakodnevno su mu potrebne fizikalne i radne terapije, logopedski i defektološki tretmani.

- Suprug, sin i ja živimo u Dolovu, selu 20 kilometara udaljenom od od Pančeva. Već dva meseca bezuspešno pokušavamo da iznajmimo stan u Pančevu zbog blizine rehabilitacionih centara - kaže majka bolesnog dečaka Milica Stefanov. - Stan moramo da iznajmimo preko neke agencije za nekretnine, a plaćanje bi išlo preko računa Fondacije.

Nažalost, kako kaže Milica, naišli su na veliku prepreku - nerazumevanje agencija.

- Skoro sve agencije u Pančevu su nas otvoreno odbile, ne žele da sarađuju sa nama. Jedna agencija prihvatila da nam nađe stan, ali već dva meseca slušamo priču "stan je izdat, čekamo sledeći, ovaj stan nije za vas, čekamo sledeći... ". A nama je hitno. Mom Todoru je hitno. Svaki dan nam je bitan - očajna je majka Milica Stefanov.

Ukoliko ste u mogućnosti da pomognete porodici Stefanov da nađiu stan, javite im se. Zdravlje jednog malog nedužnog bića od 20 meseci je u pitanju. I budućnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati