AMSS IZDAO UPOZORENJE: Obilne padavine do ujutru, vozite oprezno!

Tanjug

04. 11. 2021. u 19:56

TOKOM večeri i noći očekuju se obilne padavine na teritoriji cele zemlje, pa Automoto savez Srbije savetuje opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.

АМСС ИЗДАО УПОЗОРЕЊЕ: Обилне падавине до ујутру, возите опрезно!

Foto: Tanjug

AMSS upozorava i na izmene u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova.

U izveštaju o stanju na putevima AMSS navodi da je normalizovan saobraćaj na petlji Mali Požarevac nakon završetka radova na njenoj rehabilitaciji. Takođe, faza III odlaže se za sledeću nedelju zbog najavljenih loših vremenskih uslova Do 12. novembra u periodu od 7 do 17 časova izvode se radovi na redovnom održavanju deonice Dragovac - Leskovac (Gornja Stopanja), kod Ðinđuškog brda. Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Do sutra još u periodu od 7 do 15 časova traju radovi na ispiranju kišne kanalizacije na deonici Takovo - Preljina, u zoni petlje Preljina u smeru ka Beogradu, tako da je za saobraćaj zatvorena preticajna traka, a on se odvija voznom trakom.

Od danas do 7. novembra od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na čišćenju i pranju tunela Lipak, Železnik i Straževica na Obilaznici oko Beograda, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. novembra u toku svetlog dela dana u periodu od 7 do 16 časova planirani su radovi na rehabilitaciji deonice koja prolazi kroz Vrdnika, pa će se saobraćaj odvijati jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije teretna vozila čekaju na prelazu Horgoš sedam sati, na Kelebiji, Batrovcima i Bezdanu pet, a na Gradina i Šidu tri sata.


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)