ANESTEZIOLOG Vesna Ostojić Herera otišla je u junu u penziju da bi se jesenas javila da volontira u kovid-bolnici u Batajnici.

Komentari (5)

Milan

17.10.2021. 05:53

Postovana Vesna, Rastuzili ste me uspomenama na vaseg pokojnog muza. Moje iskreno saucesce i ponosite se sto ste imali toliku srecu da provedete jedan dobar deo zivota sa vasim a bogami i nasin NALETOM.

Monja

17.10.2021. 11:06

U suzama me ostavio ovaj tekst o dobroti, plemenitosti, požrtvovnosti i ljubavi ove predivne porodice, kojoj ovim putem, izjavljujem saucesce. Mada je i ona zbog korone, a s njom i svi mi, izgubila svog najmilijeg, nenadoknadivog člana, oca i supruga, našega i panamskog gradjanina, nije se predala bolu i nije umanjila svoje vrednote i dobrote. Naprotiv. Humani lekarski poziv i pijetet prema uzornom ocu i suprugu drže ih u borbi za nečije ugrožene živote, a ujedno i u sopstvenom životu, vrednom življenja a našega divljenja. Hvala vam sto ustrajavate na svom putu nade.

Slađa

17.10.2021. 21:54

Sve ovo što opisuje doktorka Vesna mi je poznato. Neverovatna plemenitost i dobrota koja se retko sreće na ovim našim prostorima.Izuzetno emotivan za decu , kako svoju tako i svih nas , koji smo ga poznavali. Ako je postojao problem - odmah se rešava , nema čekanja , jer , kako je govorio : "Deca su nam najpreča ".Uzor kako se čuva i neguje porodica. Počiva u miru , dragi naš Nale !