TAKO NE MOŽETE DA SE PONAŠATE! Vesić - Nulta tolerancija za huliganstvo

Novosti online

09. 07. 2021. u 11:37

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić obišao je jutros radove na obnavljanju dečjeg igrališta u naselju Braće Jerković, koje se posle nekoliko godina ponovo uređuje jer je nedavno bilo na meti vandala.

ТАКО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОНАШАТЕ! Весић - Нулта толеранција за хулиганство

Foto Tanjug

– Pokušavam da sprovedem nultu toleranciju za huliganstvo, što znači da kada oni nešto unište, to mora odmah da se popravi, a da oni za to odgovaraju. Nisam želeo da igralište ostane uništeno jer bi to bila njihova pobeda, a mislim da huligani ne treba da pobeđuju. Zato sam odmah naložio "Zelenilu – Beograd" da počne sa obnovom kako bi deca ponovo tu mogla da se igraju. To će nas koštati 1,2 miliona dinara, odnosno deset hiljada evra ćemo morati da potrošimo za nešto što je neka bahata bitanga uništila, umesto da je taj novac utrošen na obnavljanje još jednog dečjeg igrališta – kazao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika je naveo da se "neće smiriti" dok policija ne nađe ova lica, bilo da su punoletni ili maloletni, kako bi taj novac platili ili oni ili njihove porodice.

– Tako ne možete da se ponašate – upozorio je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima