U ČLANKU koji je objavljen na našem portalu 6. juna 2021. godine pod naslovom "OTKRIVAMO intrigantne detalje slučaja Štajnfeld – Lečić" navode se netačne tvrdnje o tome da je Danijela Štajnfeld menjala iskaz ili da je lažno predstavljala okolnosti slučaja, na šta nam je ukazao portal Raskrinkavanje.ba.

Komentari (4)

Istina

06.06.2021. 17:13

Mnogo kontradiktornosti u ovom slučaju. Danijela je zvala psihologe na predstavu a nije zvala policiju a pre toga nije htela da kaže ime...nego ostavila psiholozima da nagađaju koji glumac iz predstave je u pitanju. I u slučaju Aleksić takođe neverovatan scenario. Aleksić je navodno silovao Milenu Radulovic u kancelariji za vreme časa dok je u prostoriji pored boravilo još 20 dece. A činjenica je da ta kancelarija nikada nije imala ni vrata ni zavese. Rođena sestra Milene Radulović je nakon navodnog silovanja naredne četiri godine nastavila da pohađa časove u dramskom studiju. Milena je sa roditeljima nakon navodnog silovanja sama sebe pozvala u goste kod Mike i njegive supruge na Kosmaju. Redovno je Milena zajedno sa Ivom Ilinčić nakon navodnog silovanja posećivala Miku u studiju i ponekad čak u ulozi predavača kada su Aleksići bili sprečeni. Sve devojke koje su Aleksića optužile a i svedoci su međusobno povezane dugogodišnjim prijateljskim vezama. Za to sve postoje mnogobrojni svedoci, deca koja su studio pohađala i njihovi roditelji . Većina medija osim vas nije htela ni da sasluša šta druga strana ima da kaže. Lečić ima sreću što bar u predistražnom postupku može da se brani sa slobode. Aleksiću je na žalost ukinuto pravo da sprema odbranu jer mu spisi iz tužilaštva nisu pruženi na uvid. Umesto da oštećene dokazuju da je kriv ispada da i Mika i Lečić treba da dokazuju da su nevini.

Dea

06.06.2021. 17:25

Svaka čast za tekst! Pratim glumičine izjave u medijima i mnoge nelogičnosti sam zapazila i ranije. Žalosno je to što se ovako osetljivom temom manipuliše na štetu istinskih žrtava tako gnusnog zločina.

Avram

16.06.2021. 06:57

Ubeđen sam da Lečić a ni Aleksić nisu nevini. Koliko su krivi za prijavljena nedela,neka istraga i tužioc utvrde a sud donese poslednju reč. Niko se sada ne buni zbog omalovažavanja devojaka u pojedinim medijima. Nema više komentara " neka sud odluči". Izgleda da je para počela da buši tamo gde se burgija zaglavila. Sad je opravdano zbunjivati javnost.