TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata

Promo

29. 04. 2024. u 10:00

FIZIOLOŠKE promene se javljaju sa godinama i utiču na ceo organizam, pa ni urinarni sistem nije izuzetak.

ТУЛИЈУМ ЛАСЕР ОДЛИЧАН ИЗБОР ЗА ЛЕЧЕЊЕ: Најчешћи узрок уринарних проблема је увећана простата

Foto: Promo

Sa normalnim funkcionisanjem ¾ unete tečnosti izbaci se u toku dana, mokri se 4-6 puta dnevno, a bešika se prazni bez ikakvih tegoba. Kod muškaraca starijih od 50 godina sa uvećanom prostatom, mokrenje je često otežano, praćeno zadržavanjem rezidualnog urina i mnogobrojnim noćnim ustajanjima. Zadržavanje urina izaziva dodatne komplikacije kao što su infekcije, formiranje kamenja i intoksikacija.

Kako uvećana prostata postaje uzrok poremećaja mokrenja?

Karakteristična osobina uvećane prostate je da sa godinama njeno tkivo raste i povećava svoju zapreminu. Smeštena između uretre (mokraćnog kanala) i mokraćne bešike, uvećana prostata počinje da vršu pritisak na njih i zbog toga mokraćna bešika ne uspeva da u potpunosti izbaci urin koji se u njoj nalazi. Stoga, mokrenje postaje učestalo, ponekad čak i neodložno, a istovremeno otežano, sa slabim mlazom ili u kapima.

Foto: Promo

Savremena medicina ima odlično rešenje – Tulijum laser od 200 vati.

Ovaj najsnažniji i najprecizniji laserski sistem dostupan je u sve 4 filijale Laser Meda - u Bugarskoj i Srbiji. Intervencija se izvodi izuzetno tankim laserskim vlaknom koje prodire kroz prirodni urinarni trakt muškarca, bez rezova i bez krvarenja. Kada stigne do prostate, isporučuje precizno doziranu energiju koja zagreva tkivo do visoke temperature i ovde se primećuje efekat ,,isparavanja“, a samim tim i uklanjanja tkiva. Pacijent se otpušta iz bolnice već sledećeg dana i u roku od nekoliko dana vraća se mlaz urina kakav je bio u mladosti. Iskustvo urologa Laser Meda sa Tulijum laserom od 200 vati ukazuje na odlične kliničke rezultate te izuzetno zadovoljne pacijente.

U LASER MED-u Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

Foto: Promo

t el. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA ODLEPILA ZA SRBINOM: Milan Tarot raspametio Britaniju zbog EURO 2024! On je naslednik Nostradamusa!